COPD klachten verminderen

COPD is een verzamelnaam voor de chronische bronchitis en longemfyseem. Wanneer u COPD heeft kunnen normale dingen lastig zijn. Traplopen, fietsen, boodschappen doen of u aankleden bijvoorbeeld. Dit komt doordat de longen niet voldoende kunnen zorgen voor een goede ademhaling. Gelukkig kan Speleotherapie verlichting bieden!

Speleotherapie bij COPD

Steeds meer mensen met COPD ontdekken de genezende kracht van een behandeling in de ondergrondse zoutmijnen van het prachtige Wit-Rusland. Het klimaat in deze ondergrondse speleoomgeving bevat veel voordelen en kan de longinhoud en longfunctie verbeteren en vergroten. Benieuwd wat het precies is en hoe het werkt? 

Ga met BelMedical op reis

BelMedical uit Amsterdam organiseert maandelijks een geheel verzorgde reis naar dit bijzondere behandelcentrum. U vliegt rechtstreeks van Schiphol naar Soligorsk en heeft de keuze uit een verblijf van 11, 15 of 21 dagen. Gedurende het gehele traject profiteert u van onze professionele begeleiding. Zo verzorgen wij een medische intake en regelen uw aanmelding bij het Nationale Speleotherapie Ziekenhuis in Wit-Rusland.