Astma verlichten met Speleotherapie

Astma is een vervelende chronische ziekte met een ingewikkelde behandeling. Vaak gebruikt u ontstekingsremmers en luchtwegverwijders. Bij veel mensen helpt de behandeling van astma slechts beperkt en belemmert het hen in het doen van alledaagse dingen. Speleotherapie kan voor verbetering van de klachten zorgen en u meer lucht geven. 

Speleotherapie bij Astma

Steeds meer mensen met astma ontdekken de genezende kracht van een behandeling in de ondergrondse zoutmijnen van het prachtige Wit-Rusland. Het klimaat in deze ondergrondse speleoomgeving bevat veel voordelen en kan de longinhoud en longfunctie verbeteren en vergroten. Benieuwd wat het precies is en hoe het werkt? 

Ga met BelMedical op reis

BelMedical uit Amsterdam organiseert maandelijks een geheel verzorgde reis naar dit bijzondere behandelcentrum. U vliegt rechtstreeks van Schiphol naar Soligorsk en heeft de keuze uit een verblijf van 11, 15 of 21 dagen. Gedurende het gehele traject profiteert u van onze professionele begeleiding. Zo verzorgen wij een medische intake en regelen uw aanmelding bij het Nationale Speleotherapie Ziekenhuis in Wit-Rusland.