Luchtwegklachten verbeteren

Het hebben van chronische luchtwegklachten kan een grote belemmering vormen voor het dagelijkse leven. U heeft het snel benauwd, heeft minder energie en kunt simpelweg niet de dingen doen die u graag wilt doen. Bij BelMedical begrijpen we dat u deze luchtwegklachten graag wilt aanpakken en op zoek bent naar oplossingen en verbetering. 

Speleotherapie geeft u weer lucht

Mensen met chronische problemen aan hun longen of luchtwegen gebruiken vaak medicijnen om hun aandoening te onderdrukken. Gelukkig bestaat er ook een natuurlijke en non-invasieve behandeling. Steeds meer mensen ontdekken de genezende kracht van een behandeling in de ondergrondse zoutmijnen van het prachtige Wit-Rusland. Het klimaat in deze ondergrondse speleoomgeving bevat veel voordelen en kan de longinhoud en longfunctie verbeteren en vergroten. Benieuwd wat het precies is en hoe het werkt? 

Ga met BelMedical op reis

BelMedical uit Amsterdam organiseert maandelijks een geheel verzorgde reis naar dit bijzondere behandelcentrum. U vliegt rechtstreeks van Schiphol naar Soligorsk en heeft de keuze uit een verblijf van 11, 15 of 21 dagen. Gedurende het gehele traject profiteert u van onze professionele begeleiding. Zo verzorgen wij een medische intake en regelen uw aanmelding bij het Nationale Speleotherapie Ziekenhuis in Wit-Rusland.