Eczeem verminderen of genezen

Eczeem is een vrij onschuldige, maar extreem vervelende huidziekte. In veel gevallen wordt er geen oplossing gevonden om eczeem te verminderen of te genezen. Wordt u gek van de jeuk en wilt u een eczeem therapie proberen die wel helpt? Wellicht is Speleotherapie iets voor u. Speleotherapie heeft voor veel mensen met bijvoorbeeld netelroos al een goede oplossing geboden. 

Speleotherapie bij Eczeem

Steeds meer mensen met eczeem ontdekken de genezende kracht van een behandeling in de ondergrondse zoutmijnen van het prachtige Wit-Rusland. Het klimaat in deze ondergrondse speleoomgeving bevat veel voordelen en klachten van eczeem aanzienlijk verminderen en in sommige gevallen zelfs helemaal genezen. Benieuwd wat het precies is en hoe het werkt? 

Ga met BelMedical op reis

BelMedical uit Amsterdam organiseert maandelijks een geheel verzorgde reis naar dit bijzondere behandelcentrum. U vliegt rechtstreeks van Schiphol naar Soligorsk en heeft de keuze uit een verblijf van 11, 15 of 21 dagen. Gedurende het gehele traject profiteert u van onze professionele begeleiding. Zo verzorgen wij een medische intake en regelen uw aanmelding bij het Nationale Speleotherapie Ziekenhuis in Wit-Rusland.