Hooikoorts- of Allergische rhinitis

Hooikoorts of allergische rhinitis (allergische reactie van de neus) is ontzettend vervelend. Wanneer u flink last heeft van hooikoorts, zult u regelmatig klachten als een loopneus, verstopte neus, niesbuien, jeuk, tranende en jeukende ogen, benauwdheid, vermoeidheid en ervaren. Behandeling van hooikoorts middels medicijnen werkt vaak niet optimaal. Wilt u graag van de klachten af? Wellicht biedt Speleotherapie de oplossing!

Speleotherapie bij allergieën

Steeds meer mensen met hooikoorts of allergische rhinitis ontdekken de genezende kracht van een behandeling in de ondergrondse zoutmijnen van het prachtige Wit-Rusland. Het klimaat in deze ondergrondse speleoomgeving bevat veel voordelen en kan de klachten aanzienlijk verbeteren. Benieuwd wat het precies is en hoe het werkt? 

Ga met BelMedical op reis

BelMedical uit Amsterdam organiseert maandelijks een geheel verzorgde reis naar dit bijzondere behandelcentrum. U vliegt rechtstreeks van Schiphol naar Soligorsk en heeft de keuze uit een verblijf van 11, 15 of 21 dagen. Gedurende het gehele traject profiteert u van onze professionele begeleiding. Zo verzorgen wij een medische intake en regelen uw aanmelding bij het Nationale Speleotherapie Ziekenhuis in Wit-Rusland.